top of page

Båtrenovering 

Båt och hav

Moderna båtar blir allt större, lyxigare och mer komplicerade. Också äldre båtar behöver mer omsorg, men även uppfräschning och uppdatering. Omhändertagande helt enkelt! Samtidigt har tiden blivit en begränsad bristvara för många.

 

Då kan det kännas det skönt att lämna sin älskade båt till proffsen hos Adams Boat Care som har jobbat med båtar hela sina liv.

Båtlivet blir okomplicerat och bekvämt med ett professionellt omhändertagande. Äldre båtar kan få allt från nya reservdelar till en komplett refit.

Alt
Hallberg Rassy HR-46
HR-31
Alt

Från de största till de minsta

Vinterförvaring i varmhall

Adams Boat Care samarbetar i ett kluster bestående av ett multi- professionellt team med bas på Orust.

Många samarbetspartners, inklusive Carl Adams själv, har arbetat på Hallberg-Rassy i decennier och kan båtarna innan och utan.

 

Tack vare flexibilitet och samarbete mellan många små företag når man en individuell kundanpassning och kan hålla en transparent kostnadskontroll samt uppföljning, där båtägarna exakt ser vad de olika delmomenten kostar.

 

Båtarna hos Adams Boat Care behåller sitt värde genom omsorgsfullt omhändertagande. boatrefit

Carl Adams

Carl Adams

 

"Carl Adams har varit en viktig drivkraft och  agerat som Project Manager i vårt Regina Laska Projekt. Ett dussintal företag samarbetar och totalrenoverar en Hallberg- Rassy 46:a och visar vad som är möjligt. Det är underbart att se hur en gammal klassisk båt blir som ny."

 

säger Leon Schulz,

Yachtmaster Ocean Instructor och bokförfattare.

 

A final touch by Carl Adams
bottom of page